Nyheter från SF

Nyhetsbrev 09

(2020-11-27 11:50)
Förlängd tävlingssäsong 2021. Johanna om Polen och Oskar om Zagreb. Planerade tränarutbildningar 2021 och mycket mer i SBF:s nyhetsbrev 09.

SBF bjuder in alla brottningsföreningar till en digital träff för att utbyta erfarenheter om hur vi kan fortsätta med verksamheten i klubbarna, trots rådande allmänna råd och restriktioner.

Nedanstående trupp kallas;

Riksidrottsförbundet har idag presenterat listan på de föreningar som sökt och fått kompensationsstöd med anledning av coronapandemin.

Aktivitetskalendern

(2020-11-17 11:24)

Hur detta påverkar undantaget inom idrotten för barn och ungdomar födda 2005 och senare, är ännu inte klart. Den yrkesmässiga idrotten omfattas inte av förslaget enligt RF.

VM i Brottning 12-20 december kommer inte bli av. Internationella förbundet meddelade att man inte kommit upp i kvoten av deltagare som krävdes och man kommer istället att arrangera World Cup. En tävling Sverige inte kommer delta i.

A-Fyrstads 2020 skjuts upp

(2020-11-12 20:03)
Beslutet togs med anledning av den ökande smittspridningen och att allt fler regioner inför skärpta lokala allmänna råd.

Ta ditt Teknikmärke!

(2020-11-09 11:03)
Svenska Brottningsförbundets teknikmärken är ett ypperligt sätt att göra träningen lite roligare och samtidigt motivera våra brottare nu under rådande omständigheter, då många tävlingar har ställts in.

Ett av de råd som införs gäller att avstå från idrottsträningar och -tävlingar.

Under ett extrainsatt styrelsemöte onsdagen 4 november, beslutades att ställa in alla av SBF sanktionerade och inplanerade ungdomstävlingar (nybörjare, 9-, 11-, 14-, 17- och 20-årskategorierna) för resterande del av höstsäsongen 2020.

Under Folkhälsomyndighetens presskonferens framkom att smittspridningen har ökat drastiskt i Jönköping-, Halland- och Örebro län. Nu gäller lokala skärpta allmänna råd även här. Ett av råden gäller att avstå från idrottsträningar och -tävlingar.

Ta chansen att tjäna extra pengar till Er förening - sälj Bingolottos Uppesittarlotter och Julkalender

Brottarsverige har sorg. Åke Lindegarth, Svenska Brottningsförbundets ordförande 1980-83, har somnat in, lugnt och stilla, meddelar familjen. Han blev 88 år.

Nytt nummer ute nu

(2020-11-02 11:53)
Intervju med Albin Olofsson, tips på utbildningar, Folkspels julkalender, Porträtt av Fyrstadsprofilen - det är bara några av anledningarna att läsa SBF:s Nyhetsbrev.

SERIEN 2020/2021

KLUBBSHOP