Nyheter från SF

Nya besked gällande rekommendationer för idrotten. Men oklart hur de påverkar brottningen.

Nytt nummer ute

(2020-05-28 14:30)
Läs om SBF:s planer för verksamheten framöver. Nytt datum för JSM och möt två taggade tränare som börjar en ny utbildning.

Uppdatering med blandad information från UWW, samt en påminnelse om att söka kompensationsstöd från RF senast den 15/5

Cup Haparanda 31/10-1/11

(2020-05-12 08:00)

Fyrstads 2020

(2020-05-05 13:14)
Det börjar bli dags att fundera på att anmäla sig till Sveriges anrikaste lagtävling, Fyrstads. Bli en del av denna årliga brottningsfest. Prata ihop er på klubbnivå, forma allianser med andra klubbar eller varför inte gå ihop i ett distriktslag?

Under året som gått har vi arbetat med Strategiarbetet för svensk brottning. Tyvärr blev det ett tillfälligt uppehåll i arbetet på grund av Covid 19 pandemin men nu är det dags att återuppta arbetet.

Bibehållen verksamhet med anledning av Coronarestriktionerna - nytt sökområde inom Projektstöd Förening och 1 maj öppnar RF ansökan till Kompensationsstöd för idrottsföreningar.

Nyhetsbrev 03 ute nu

(2020-04-24 11:34)
Återupplev Hyllningsveckan, Projekstödsmöjlighet för coronaanpassad verksamhet och tips om digital föreläsning. Allt i Svenska Brottningsförbundets nyhetsbrev.

Kom ihåg att fylla i RF:s enkät om vilka konsekvenser coronakrisen får för er förenings ekonomi och verksamhet.

För att anpassa vår verksamhet till den rådande situationen i vårt samhälle har Svenska Brottningsförbundet beslutat att korttidspermittera alla anställda, inklusive förbundskaptener, i olika omfattning

Historiskt årsmöte

(2020-04-21 09:42)
Svenska Brottningsförbundets (SBF) årsmöte 2020 blev det första digitala årsmötet i förbundets historia.

Under SBF:s s styrelsemöte torsdagen 9 april, beslutades att alla av SBF sanktionerade tävlingar och utbildningar ställs in fram till och med den 30 juni 2020. Detta med anledning av Coronaviruset både i Sverige och i världen.

UWW har tagit beslutet att de kvarvarande OS-kvalen ska hållas 2021, under samma period som de skulle gått 2020 och av samma arrangörer.

Svensk brottnings prestationer 2019 kommer självklart att uppmärksammas, även om det inte sker på traditionellt sätt. Häng med på Svenska Brottningsförbundets Hyllningsvecka.

RF:s och Svenska Spels Elitidrottsstipendium ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Stipendiet är på 50 000 kr per stipendiat (25 000 kr/termin). Ansökan är öppen till och med 2 maj.

KLUBBSHOP

Beställ Björnekulla BK:s