Hoppa till sidans innehåll
Lilla cuo klippan 2015

Johnny summerar Lilla Cup Klippan 2015

26 JAN 2015 22:11
Johnny som är tränare i utvecklingsgruppen summerar helgens tävling och brottarnas insats. Mycket läsvärt och en trevlig tradition!
  • Skapad: 26 JAN 2015 22:11

Summa Summarum av Lilla Cup Klippan

Det har sannerligen blivit en lång helg i brottningens tecken. Åtta timmar igår på fyrstads, och sex timmar idag på nybörjartävlingen.
Men det börjar hända en del grejer bland tjejerna, på ganska kort tid också. På första tävlingen tog de knappt en enda poäng nån av dem, och idag så såg alla till att vinna en match. Det var inte alltför långt borta att de fick vars en silverpeng med sig hem heller. Det känns ju inte alltför dumt i egot hel...ler när andra klubbars ledare kommenterar vilken utveckling ens adepter har haft.

Idag blev det silver för Julia och brons till Saga och Angelina. Som sig bör med nybörjare så finns det oceaner av detaljer att arbeta med, men som sagt så går det framåt i rask takt.
Samma sak gäller för både nybörjare och erfarna idrottare. Träna hårt, lär dig av dina misstag och kämpa vidare. Genom förluster lär man sig att bli en vinnare.

Mvh
Johnny

Skribent: Carl Cronbring

 SERIEN 2020/2021 


 KLUBBSHOP

Beställ Björnekulla BK:s
träningskläder på nätet!

Länk till nätbutiken!


Följ oss på Facebook och Instagram!


 Tack till

 för anslaget till träningsutrustning.


DIRMA

Läs mer!


Bingo

 

Postadress:
Björnekulla BK - Brottning
Box 59
26521 Åstorp

Besöksadress:
Västra vägen 1
26521 Åstorp

Kontakt:
Tel: +46705829650
E-post: bjornekullabk@hotmai...

Se all info