Träna hos oss

I Björnekulla BK bedriver vi brottningsträning för alla åldrar och nivåer, både för killar och tjejer. Beroende på ålder och nivå så väljer man att delta på den träning som passar en bäst. Nedan finns en kort beskrivning på våra grupper, träningstider finner ni i menyn till vänster. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att slå någon av våra tränare en signal.

Lekgruppen

Här bedriver vi en verksamhet för de minsta barnen, från ca 3-6 år. Träningen fokuserar i första hand på att ha kul och utföra gymnastiska övningar för att stärka balans och motorik. Ingen speciell utrustning krävs, bara gympakläder och inneskor.

Utvecklingsgruppen

Bedriver träning för barn från ca 6-15 år. Här är brottningen i centrum på flera nivåer, från enkla nybörjarövningar till mer komplicerade övningar för de lite mer erfarna brottarna. Här tränar man kondition, balans, styrka, och motorik mm men även teknikträning. Både nybörjare och de som tränat brottning länge är välkomna eftersom gruppen delas upp lite efter hur mycket man kan sedan tidigare. Vi åker gärna på tävlingar men det är absolut inget krav att göra det!

Seniorgruppen

I seniorgruppen tränar våra stora killar. Mycket brottningsfokus och många av dem tävlar på hög nivå, men vi har även killar som bara kommer för att träna brottning för att det är en fantastisk träning.

Varmt välkommen att träna med oss i Björnekulla BK!

Uppdaterad: 12 SEP 2018 01:30
Skribent: Carl Cronbring