Nyheter från DF

Skåneidrotten bjuder på en kväll där vi inspireras att tänka till kring hur vi behandlar varandra i föreningen.

En fullspäckad dag i barnens tecken.

IdrottOnline Workshop

(2018-09-03 10:59)

Skatteverket bjuder in till webbseminarier.

Sista ansökningsdag för våren 2018: 25 augusti

Fotoutställningen En arena för så mycket mer är en förlängning på idrottsrörelsens viktiga valfråga Bygg för vår hälsa. Nu kan man se utställningen på Malmö Central (v.31).

EASM 2018. I samband med att The European Sport Management Conference hålls på Malmö Live erbjuds ett särskilt program för verksamma inom idrotten och dess organisationer.

Mötesplats SM-veckan

(2018-06-18 13:18)

Idrott är en folkrörelse där alla ska känna sig inkluderade och välkomna. Från både svenska och internationella studier vet vi att hbtqi-personer inte gör det i lika hög utsträckning som hetero-cis-personer.

Skånebasket söker nu en föreningsutvecklare, en projektledare för Hemmaplan och en projektassistent för Hemmaplan.

Den 4 maj drar vår tredagars turné igång i Kristianstad. Den 5 maj i Landskrona och 12 maj i Bromölla.

18 Oktober

Björnekulla BK möter