Nyheter från DF

– Se barnen bortom deras prestationer

De senaste åren har ett flertal fall av manipulerade matcher och tävlingar upptäckts i Sverige. Företeelsen strider mot svensk idrotts grundläggande värderingar och är ett allvarligt hot mot tävlingsidrottens framtid.

Nu är det dags att vi tar ett andra steg! Den 7e december hölls en första workshop och då samlades ca 15 organisationer från idéburen sektor i Skåne för att diskutera om vi behöver ett nätverk för barnets rättigheter.

Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en ekonomiadministratör.

Tillsammans skapar vi en bättre idrottsmiljö för våra barn.

Skåneidrotten bjuder in till föreläsning den 21/1 i samband med Arena Cup i Kristianstad.

Skåneidrotten bjuder in till föreläsningar den 27 januari i samband med Idrottsgalan i Kristianstad.

Dags att nominera

(2018-01-15 08:00)
Skåneidrotten vill tillsammans med Sparbanksstiftelserna i Skåne* uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Vi gör det genom att dela ut 250 stipendier och via en gala hylla de ideella idrottsledarna.

Årsmöte 2018

(2018-01-09 14:01)