Hjälp naturen och utvecklingen från pappersreklam till digital marknadsföring och låt istället Björnekulla BK ta del av de pengarna som annars skulle gått till miljöskadligt reklammaterial.

Registrera dig på DIRMA idag!

1. Registrera dig och fyll i information om dig själv
När du registrerar dig på Dirma fyller du i information om dig själv och dina intressen. Det gör det möjligt för företag att nå ut med erbjudanden som passar just dig och dina behov. Givetvis får företagen inte ta del av all information. Din identitet, mejladress och dina personuppgifter lämnar aldrig Dirma och alla utskick sker genom oss.

2. Få Dirma-mejl med erbjudanden
Efter att du registrerat dig kommer du få Dirma-mejl med skräddarsydda och förmånliga kampanjer. För varje erbjudande betalar företagen en summa pengar till din förening, oftast mellan 1 och 5 kronor. Det enda du behöver göra är att läsa kampanjen och svara på två frågor. Enkelt, eller hur?

3. Samla in mycket pengar – tillsammans
Tanken med Dirma är att alla ska kunna samla in pengar till föreningslivet. Det är lite som crowdfunding: ingen behöver bidra jättemycket, men det blir ett bra resultat om många hjälper till. Ju fler ni är från just din förening, desto mer pengar kommer ni att tjäna via Dirma.

Exempel på hur mycket din förening kan tjäna in:
Tänk att 200 personer från din förening läser bara ett erbjudande som ger 5 kronor per utskick och vecka. Det ger föreningen ett tillskott på 1000 kr per vecka.

Att samla in pengar till din förening tar bokstavligen bara några sekunder för dig, men kan göra en stor skillnad för din förening. Så registrera dig, säg till dina vänner och kom igång redan idag.

Registrera dig

Uppdaterad: 12 SEP 2018 01:43
Skribent: Mari Lindström

18 Oktober kl 19:30